2011. augusztus 30., kedd

Ausztria borító

Kezdek stresszelni, mert ha azt szeretném, hogy a Cewe talin ott legyen a könyv, akkor hamarosan meg kell rendelni. A fotópapíros kb. 15 nap. Szóval nagyon igyekszem:)
Elkészült a borítóterv. Közvélemény kutatnék, kell kecske vagy nem??  Vagy milyen? Nem sötét?


8 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Szerintem gyönyörű! Nem sötét. Nekem tetszik a kecske! :) De csak akkor hagyd meg, ha belül is használsz hasonló cuki Lorie-kat.

Toni írta...

nekem se sötét! Kecske helyett nem nézhetne ki a gyermeked, vagy az egész család? :)

Lili's Mother írta...

:)) Sötétnek sötét, de nekem is tetszik így!!
Kecske nekem furi, amúgy aranyos...

szrjudit írta...

Tudod, hogy Lorie párti vagyok, de ide nem tenném a kecskét :D Csodaszép a könyved. A cewe talinak meg megyek utánaolvasni, mert a végén még lemaradok!!!

Gólya írta...

Most nem azért, de ez nem egy bárány? :)
Nekem bejön a kukucs bari a cuki népviseletben, és gyönyörű a színe. Jaj, a tali, piros betűvel a naptárba...!

Rita(006) írta...

Nagyon bejövős ez a szín!!!!!!!!! Ne bántsd! És nagyon édes ez az ezekszerint kecske! Az én véleményem pedig nem mérvadó, mert ilyen cukiságokat sőt elemeket se sikerül soha az oldalaimra rakni. De én tuti valami személyesebbet, ami már szerepel a fotókönyvben (best of kép, vagy a főszereplők, (és itt nem a hegyekre gondolok)) raknék előre. De hangsúlyozom, én puritán vagyok. /Ó és izgatott is vagyok a tali miatt, viszek én is fotókönyveket!/

Minyu írta...

Így sötéten tökéletes!!! A kecske/bari aranyos, de nekem nem odavaló, vagy nélküle, vagy inkább család, gyerek stb helyette.
És irigy-irgy a gyönyörűséges fotókönyvért...

beedee írta...

Sötétnek sötét, de én imádom az ilyet, nem nyúlnék hozzá!!!!! A kecskének álcázott bárány is teljesen rendben van!!! A talit meg alig várom!!!