2010. augusztus 30., hétfő

Hollókő

Ez az oldal a Cewe kihívásra készült elsősorban, úgy egyébként meg kirándulós fotókönyv egy duplaoldala.

8 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Micsoda oldal, mondjuk Hollókő gyönyörű, erről szép oldalt kell készíteni... :D Megyek is, megnézem, mi a heti kihívás... :D

pufiindian írta...

No igen, ezt itt kell megnézni. Csudaszép lett !

eralilla írta...

Nagyon klassz lett. Azért is tetszik különösen, mert mi is nemrégen jártunk ott.(csak nekem nem sikerült ilyen szép oldalt összehoznom belőle) pl a szövőszékes kép nekem is megvan.

Margó írta...

Igen, érdemes így is megnézni, mert nem csak a teret, hanem a lelked is betölti! Imádtam:-)))
(... és igaza van Agravatiz-nak, nagyon jó meglátásait sorolta fel, hogy milyen szemszögből fotózzak, mi mit takarjon, ...)

Admin írta...

Szia,Krissz!
Ez gyönyörű! Van esetleg a cewe-n leírás, hogy hogyan lehet ezt elkészíteni ps-ben? Mármint ha ez egy template felhasználásával készült. Hasonló template-em van, és sehogy sem sikerül összehoznom a képet (kezdő vagyok,természetesen).
köszi
Szilvi

krisssz írta...

Szia Szilvi!
A template használata okoz gondot? Arról itt egy cikk: http://halado.cewe-fotokonyv.hu/template/
Ha más nem megy, szólj:)
k.

Admin írta...

Szia,köszi,megnéztem, és így ok is!
Azt nem tudom,hogy miért csak akkor sikerül vágómaszkot csináljak, ha előtte a képet shift-el húzom át, ha sok kis képet rárakosgatok a sablonra, akkor nem sikerül. Mindegy, ezt így úgysem tudom rendesen leírni, szóval köszi a videót, így sikerült!
Nem tartasz esetleg élőben kezdőknek ps oktatást valahol?:-)
üdv és köszi, szilvi

krisssz írta...

Ezt nem egészen értem. Mi lenne, ha a Cewe fórumban nyitnál egy témát a kérdésnek, és egy monitor fotót beraknál. Abból biztos jobban rájövök, mi lehet a gond. Élő oktatáshoz annyi gép kellene, ahány érdeklődő, szóval nem egyszerű, de valami elő online-t ki lehetne találni, csak nem tudom, hogy hogy:)