2008. február 16., szombat

London - most már tényleg

Elkészült. Pontosabban úgy döntöttem, hogy kész van. Gyorsan el is küldöm, hogy még véletlen se tudjak változtatni rajta.
Nagyobb méretben itt lehet megnézni.

5 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

megnéztem, MINDENT elolvastam mind egy szóig! óóóó, mennyire tetszik, és mennyire kedvet csinál! amíg kicsiben néztem, nem is vettem észre, hogy a tépett papírszélek "alatt" vannak a kommentárok. ötletes, igényes dizájn (mint mindig), szédületes fényképek (imádom, hogy itt ott azért megjelentek a panorámák is,.. meg, hát a borító --- attól kész lettem!). a beszámoló tökéletesen beteljesíti küldetését: a későbbi nemzedékek utazásai előtt kiváló útikönyvül szolgál, aki pedig már járt ott, annak igazi élményt ad újra.
nagyon jó volt látni Benneteket is a képeken! Profi munka, Krissz! Jó volt látni - köszönöm. :)

krisssz írta...

Köszönöm, Gigi:) Örülök, hogy tetszik. Én messze nem érzek magamban semmi profizmust, pont arra gondoltam,hogy egy igazán kreatív ember nem kínlódik annyit mint én, és előre képes megálmodni az egészet. Én meg csak ide-oda rakosgatom, leszeden, másikat keresek és persze sose találok olyat, ami tetszik, de fogalmam sincs mi tetszene:)A többek által is nagyon dicsért borítóval meg nem kellett sokat csinálni, csak megvenni: http://nitwitcollections.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=6
köszönöm:)

krisssz írta...

nem ment át a teljes link, szóval a nitwit-nél és yesteryearbook néven rá lehet keresni,

Kata írta...

A végeredmény lenyűgöző. Nagyon tetszik az egységes stílus, olyan akár egy útikönyv, mégis sokkal izgalmasabb, nem az a hagyományos "szögletes" elrendezés mint amit a könyveknél alkalmaznak. Szuper ahogy átnyúlnak a képek, szövegek egyik oldalról a másikra. És a fotók igazán profik! Tetszik nagyon.
(Szerintem a nagy művészek is sokat dolgoznak az alkotásaikon, attól annyira értékesek)

Budaházi Brigitta írta...

Jó-jó :) Krissz. Én spéci nagyon szeretem a te "kínlódásaidat" ! ;) :D
Egy helyesbítéssel tartozom. Nem a borítótól lettem "kész", hanem a borító utáni oldaltól, a fekete alapú körpanorámától. Na attól. Az a Te munkád!
És szívesen. Máskor is!!! :)